perjantai 7. tammikuuta 2011

Hurahdus

Nyt oli jo aikakin kirjoittaa jostain ei Jouluisesta!
Täällä kotona nyt ei ole juurikaan mitään erikoista tapahtunut. Eilen on tosiaan viimesetkin koristeet kerätty ja piparkakku-Betlehemit pistelty suihin. Isompia projekteja on mielessä kuten uusi sohvapöytä ja kylpyhuonekalusteita. Vuokra-asunnossa vaan kun ei tuon kylpyhuoneen osalta kauheasti viitsisi mitään isompaa hankkia, kun tietää, ettei tässä tule kovinkaan pitkään sinänsä enää asumaan..


Minäkin siis hurahdin...

mineraalimeikkeihin!

Omani tilasin suoraan Everyday mineralsilta Jenkeistä. Sivujen kuvituskin on minusta niin ihana! Kaikki kuvat on everydaymineralsin sivuilta. Toimituksessa kesti noin kaksi viikkoa (vaikka juhlapyhätkin olivat mukana!) vaikkakin otin toimituksen kaikista halvimmalla USPS lähetyksellä.
Tähän mennessä olen ainakin tykännyt todella paljon, ja mieli tekisi näpytellä uusikin tilaus, koska EU:n ulkopuolelta tilattaessa tulliraja rajoitti vähän tilausta..
Everydayltä saa valittua mineraalimeikin koostumuksen neljästä eri vaihtoehdista, mikä tuntui todella kivalta! Ja pieniä testipurnukoita saa tilattua pelkän postituskulun hinnalla.
Mineraalimeikin todellakin tuntuvat varsin erilaiselta, joten ehdottomasti olen tyytyväinen, että uskalsin minäkin kokeilla. 
Jatkan kuitenkin testailua ja harjoittelua uusien välineideni kanssa..
Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Related Posts with Thumbnails