perjantai 29. lokakuuta 2010

Jouluista, ja ei niin jouluista

No alkoihan sitä jouluista jo syntymään..

Tulostetut siirtokuvat on silitetty kankaalle. Näihin ehkä lisäksi vähän pitsiä ja ompelu ehkä kivoiksi tyynynpäällisiksi. 
Jotenkin tänä vuonna on alkanut innostaa enemmän vintage-joulutyyli.

Oli mukavasti aikaa viime viikonloppuna ommella ja hyöriä kotona, mutta tämä viikko onkin sitten ollut ihan toista maata. Postiluukusta tällä viikolla kolahtanut sisutuslehtikin jäi odottamaan parempaa lukuhetkeä, mikä on vallan harvinaista!

Vähän myös sitä ei jouluista, eli meikkipussi greengaten kankaasta.


Aina mä ihmettelen, kuinka stressaantuvaa sorttia olenkin.. Minulla se sitten vain kostautuu sillä, että pitkitän niiden stressaavien asioiden tekemistä kun yritän jotenkin rentoutua, mikä tietysti lisää sitä stressiä myöhemmin! Siinä viimetingassa saa sitten sydän pamppaillen kirjoittaa sitä jotain työtä tai viimeistellä puhetta..
Ja vaikka ihan ymmärrän, että vaikkapa vuoden jälkeen en edes muista koko asiaa, ja että turha jännittäminen vain hankaloittaa asioita, niin ei se vaan tunnu todellisuudessa auttavan!

Huomenna minä vietän syntymäpäivää, joten toivotan oikein erikoisen mukavaa ja tottakai rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Related Posts with Thumbnails