torstai 5. elokuuta 2010

Ostoksia täältä ja muualta

Ehdin poikkeamaan tänään töiden jälkeen HobbyPointissa, ja voi mitä kaikkea siellä olikaan. Ihme, etten ole aiemmin siellä poikennut.  Minulla oli kuitenkin suhteelliset tarkat suunnitelmat mitä sieltä menin hakemaan, joten ei tullut tuhlailtua.

Gütermannin käsintikkauslankaa, tikkausneuloja, taikatussia ja silikoninauhaa poimin sieltä mukaan. Nyt pääsee vihdoinkin viimeistelemään tuota tilkkupeittoa käsintikkauksilla. Päätin nyt pihistää pehmukemateriaalissa, ja käyttää välissä polyesterivanua, joka ei sitten tarvitse niin paljon tikkauksiakaan.


Pääsin vierailemaan pitkän viikonlopun aikana Jyväskylässä iki-ihanassa SisustusSatiinissa. Sieltä lähti mukaan nyt vain tuo ylläoleva lampunvarjostin. Taisin vain olla niin ihastunut kaikkeen siellä, etten sitten osannut valita muuta mukaani, eikä aika tuntunut riittävän millään kaikkien niiden ihanuuksien keskellä! Onneksi heillä on myös nettikauppa! 
En ole vielä ehtinyt edes sovittamaan varjostinta jalkaan, johon sitä ajattelin vielä, joten se odottelee vielä tuossa vieressä kassissa.

Vain viimeistelyä vailla on yksi neuletyö, johon varmaan palaan myöhemmin. Kaikki projektit ovat kuitenkin tällä hetkellä taka-alalla, kun yritän keskittyä lähenevään kesätenttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Related Posts with Thumbnails