maanantai 26. heinäkuuta 2010

Tervetuloa meidän parvekkeelle

..vihdoinkin!
Vaikka kodin sisustuksessa muuten on valkoinen äskettäin vallannut alaa meidän kodissa (näistä lisää myöhemmin!) on parvekkeella värejä sitäkin enemmän
Pienessä tilassa on hauska vähän tehdä jotain erilaista, mitä ei muuten uskaltaisi kokeilla. Meriteema nousi aika äkkiä mieleen parvekketta pohtiessa.
Saimme saiis keväällä Lumonin parvekelasit, jotka ovat olleet todella hyvät! Kuumimmilla ilmoilla täytyy laseja kuitenkin raotella ettei parvekkeesta tulisi sauna. Aurinko kun paistaa tuohon suurimman osan päiväaikaa.

Valkoisessa ruukussa on uusi neulontatyö odottamassa neulojaa. Siitä valmistuu jotain kotiin!


Simpukat keräsin kesäkuisella lomamatkalla Portugalissa. Niistä tulee mieleen lämpimiä muistoja! Osa niistä kyllä matkalaukussa säröytyi.
Nyt viimeisimpänä lisäyksenä parvekkeelle valmistui grillille oma pöytä avomiehen käsissä.
Luhdan narukorissa on keittiöpyyhkeitä valmiina grillaajaa varten. Grilli on Weberin sähkögrilli, jonka avomies sai minulta syntymäpäivälahjaksi kesän alkupuolella.

Saimme lahjaksi hauskoja vanhoja kalaverkkojen kohoja, jotka sopivat aika kivasti teemaan.

Paljon kivoja tekstiilejä löytyi kesän alussa Hemtexistä. Sieltä ovat matot ja tyynynpäällinen.
Huomasin juuri etten ole yhteenkään kuvaan saanut parvekkeen purjelenkkiverhoja, mutta sellaisetkin siellä on, jotta pahimmilta auringonporotuksilta pääsee varjoon.
Nyt aloittelen työviikkoa kovin hiljaisissa heinäkuisissa tunnelmissa. Viikonloppuna ompelukone taas hurisi täysillä uusien töiden kimpussa. Töissä kun on nyt aikaa inspiroitua ja etsiä uusia ideoita, niin viikonloppuna on sitten melkein kiire toteuttaa niitä! Mukavaa viikkoa kaikille.

3 kommenttia:

 1. Kiva kun olit blogiini jättänyt kommenttia, että löysin tieni tänne blogiisi. On aina ihana löytää uusia blogituttavuuksia!
  Ihana merellinen parveke teillä! Jään vielä lueskelemaan.
  Mukavia loppukesän päiviä!
  -kisu-

  VastaaPoista
 2. Kiitos mukavasta kommentista ja toivotuksista! Ilahduin kovasti.

  VastaaPoista
 3. Todella tyylikäs parveke !

  VastaaPoista

 
Related Posts with Thumbnails