perjantai 30. heinäkuuta 2010

Pieniä ihastuksia

Tällä viikolla minua ilahdutti suuresti postiluukusta tipahtanut postin paketti-ilmoituslappu. Tilasin jokin aika sitten Sateenkaarentaa nettiputiikista kuvullisen lasitarjottimen, mutta en odottanut sitä vielä, sillä lupailtu toimitusaika oli paljon todellista pidempi!
Pieni  tarjotin on minusta kaunis, mutta sisälleen se saa varmasti jotain vähän mukavampaa myöhemmin. (Kunhan keksit on syöty!)

Tarkasti katsoen kuvasta huomaakin ruokapöydän tuolien uudet valkoiset huput, joiden ompelu onnistui varsin kivuttomasti.

Toinen mikä minua on tällä viikolla ilahduttanut ovat nämä ihastuttavat Tilda kirjat. Vasta nyt päätin itsekin tutustua niihin tarkemmin. Minua kovasti houkuttelisi jonkin hahmon tekeminen, mutten ole aivan varma ovatko ne sittenkin liian lapsenmielisiä. Mutta toisaalta ovathan ne hellyttäviä, ja kirjojen kuvat miellyttävät kyllä silmää, vaikken sitten itse koko kotia siihen tyyliin sisustaisikaan.Lähdemmekin seuraavaksi lomailemaan pitkäksi viikonlopuksi avomiehen papan rauhalliselle rintamiestalo-"mökille" keski-Suomeen. Siellä ehdin varmasti tutustua lähemmin Tilda-kirjoihin ja neuloskella jotain valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Related Posts with Thumbnails