lauantai 17. heinäkuuta 2010

Löytöjä kirpputorilta

Minun täytyy myöntää että en ole aiemmin ajatellut kirpputoreina sellaisina paikkoina, joista etsisin tavaroita kotiini tai itselleni. Törmäsin kuitenkin kesän aikana monissa paikoissa muiden tekemiin ihaniin kirpparilöytöihin, ja lisäksi ystävä vielä vinkkasi kivan kirpputorin osoitteneen. (Kiitos Muriska!) Päätin siis lähteä itsekin katselemaan löytyisikö sieltä mitään minulle. Ja löytyihän sieltä!
Lasinen korkkikantinen purkki sai sisälleen sokeria. Pletirasia taas sai uuden asun ruutukankaasta, joka peittää kätevästi sivun ruman logomerkinnän.

Olin itseasiassa aivan hämmästynyt, ällistynyt ja lumoutunut siitä, mitä kaikkea ihanaa siellä olikaan. Minulla oli vain noin reilu vartti tehdä ostoksia, ja silti löysin paljon sellaista, mistä sisustusputiikeissa saa maksaa maltaita tai joita vain ei yksinkertaisesti löydy.
Ihana saippua-annostelija on keramiikkaa.

Nämä ostokset löytyivät siis Samaria-shop kirpputorilta. Olen aivan varma, että suuntaan kyseiseen paikkaan uudestaankin tässä lähitulevaisuudessa, mutta toivottavasti vain enemmällä ajalla!

Kuvissa esiintyvien tavaroiden lisäksi kirpputorilta lähti mukaan muutama sisustustyynynpäällinen, jotka ovat sattumalta juuri pyykkikoneessa.
Suuri puuvillainen neulosvillti on erinomaisessa kunnossa, ja sen värikin sopii meille todella hyvin.
Kuvassa myös pieni paljastus parvekkeelta, joka on taas muutosten kourissa.
Siitä lisää myöhemmin, kun projektit ovat valmistuneet.

Lasipullossa mehu säilyy ihanan kylmässä. Pelkällä tiivisteen vaihdolla vanha pullo sai uuden elämän.

Nyt juomaan sitä ihanaa kylmää mehua, ja nauttimaan lauantaista ompelupuuhien merkeissä lähinnä. Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 
Related Posts with Thumbnails