tiistai 27. huhtikuuta 2010

Katse kohti parveketta

 Tilasimme parvekkeellemme parvekelasit, ja niiden tuomat parvekkeen uudet mahdollisuudet saavat sormeni syyhyämään sisustusinnosta. Lasien on luvattu olevan asennettuina 20. toukokouuta mennessä, enkä millään jaksaisi odottaa niiden saapumista.
Suuniteltuna teemana olisi meri, ja löysinkin ihanan sisutusnettikaupan OceanSpirit, joka myy merihenkisiä sisutustarvikkeita. Kaikki suunnittelu on vielä kuitenkin varsin epäselvää, ja uusia ideoita syntyy koko ajan.
Kuvat lainattu OceanSpirit.fi
Meillä on valmiina parvekekalusteina kaksi kansituolia, pieni "rahi" ja matalahko pieni pöytä. Lisäksi parvekkeen lattialla on puiset laatat.
Suunnitelmissa olisi vaihtaa kansituoleihin kankaat, sekä hankkia parvekkeelle vielä kaksi taittotuolia ja -pöytä, joissa onnistuisi sitten esim. aamukahvin juonti.
Alla oleva kuva muistuttaa hyvin paljon parvekkeemme rakennetta nyt, ja kuvan tunnelma on suhteellisen realistinen ja ainakin saavutettava.
Ja sitten.. runsaasti tekstiilejä! Tuoleihin pehmusteet, vilttejä, pari sisustustyynyä, matto,jonkinlaiset verhot...
 Kuvat lainattu Yhteishyvä
Pohdinnassa on kuitenkin ollut kysymys, että mitenköhän kankaat kestävät lasitetulla parvekkeella. Olisikohan tarvittavaa hankkia niille homeenestosuihke tms.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Related Posts with Thumbnails