keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Neulostyynyjä olohuoneen sydämessä


Lanka: Schachemayr nomotta Silencio
Puikot: 8
Kuvio: Palmikkoneule ja Helmineule

Ainakin meidän kotona sohva on hyvin vahvasti olohuoneen sydän. Siinä olevien tyynyjen ja vilttien tulee siksi pysyä siisteinä ja pitää muotonsa vaikka niiden päällä rentoutuukin kaksi kaksijalkaista ja yksi nelijalkainen perheenjäsen.


haaveilin jokin aikaa sitten palmikkotyynynpäällisistä, ja lopulta päätin toteuttaakin ne. En kuitenkaan halunnut tehdä tyynyliinoja kokonaan neuleesta, sillä pelkäsin sen menevän muodottamaksi, koska nämä sisustyynyt ovat todella isot. Tyynynpäällisten runkona on vahvasta puuvilakankaasta tehty tyynyliina vetoketjulla, ja siihen on käsin ommeltu etupuolien kuvioneulos.


Parisen viikkoa nämä ovatkin jo käytössä olleet, ja ne ovatkin pitäneet hyvin muotonsa. Olen myös langan väriin ja kuvioihin todella tyytyväinen.


Myös sohvamme on suhteellisen uusi. Se on ollut nyt käytössä muutaman kuukauden. Olen ollut todella tyytyväinen ostokseemme, ja on mukavaa kun molemmat mahtuvat yhdessä sohvalle sen divaaniosan ansiosta.

3 kommenttia:

 1. oo siitähä tuli tosi hieno!! :)))

  VastaaPoista
 2. vau,miten hienot.sinä jaksat ahkeroida.hauskaa pääsiäistä

  VastaaPoista
 3. Muriska: kiitti! sulta on aina kiva saada positiivista kommenttia!

  Liin: Kiitos. Hyvää Pääsiäistä myös sinnepäin. Itseasiassa nämä tyynyt eivät vaatineet paljoakaan ahkeruutta. Sain ne valmiiksi kun podin kipeätä viisaudenhammastani. Puikot ja lanka olivat sen verran paksut!

  VastaaPoista

 
Related Posts with Thumbnails