torstai 25. helmikuuta 2010

Neulontaintoa täynnä

Taidan olla jo toipunut villatakin neulomisesta johtuneesa kyllästymisestä, nimittäin tänään jo selailin uusia ideoita.
Minua kovasti houkuttaisi tehdä tämäntyyliset neulotut tyynynpäälliset ja neulottu torkkupeite. Valitettavasti tilanne on nyt se, että meidän on pitänyt poistaa kaikki villainen koiran ulottuvilta, joten ne taitavat jäädä ainakin toistaiseksi tekemättä. Harkitsen niitä sitten uudelleen kunhan nuo koiran allergiaepäilyt (toivottavasti) hälvenevät!


Voi kuitenkin olla tietenkin, että kevään tullessä haaveilut raskaista neulotuista materiaaleista katoavat yhtä nopeasti kuin ne tulivatki. Sen näkee sitte, mutta tällä hetkellä nämä ainakin miellyttävät silmää ja kovasti!

Toinen tänään löytynyt ihan toteutettava idea olisi tämä Dropsin liivi. Sen voisi tekaista nopeasti juurikin Eskimo-langasta. Joku toinen sävy voisi kyllä olla kiva. Ehkä mariinisininen kevään seilorityyliä ajatellen. Vaikken kyllä oikein tiedä henkiikö tuo liivi nyt muuten mitään seilorihenkeä..
Se voisi kuitenki toimia kivasti jonkun ohuen puuvillapaidan tai kauluspaidan kanssa. Vielä kun tässä ehtisi lankakauppaan katselemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Related Posts with Thumbnails