maanantai 15. helmikuuta 2010

Lakataan kynnet

Vaikka suurin osa aiemmista aiheistani on pyörinyt käsitöiden saralla, halusin nyt kirjoittaa jostain vähän erilaisesta. Koko viikonlopun aherrettuani paniikissa tenttiä varten, ja tänään penkin alle menneen tentin jälkeen, on mukava ajatella jotain hiukkasen kevyempää!
Itselläni on tapana lakata kynnet noin kerran viikossa. Lakat pysyvätkin hyvänä seuraavaan lakkaamiseen asti. Pidän neutraalia linjaa, ja vain erikoistilaisuuksissa saatan käyttää jotain näkyvämpää väriä. Tavallisesti kynsissä on siis luonnollisen näköinen nudelakka.
Käytän Mavalan Cuticle Removeria kynsinauhoille, anna vaikuttaa, ja työnnän kysinauhat kynsinauhatyökalulla taaksepäin. Ilman tätä lopputulos ei mitenkään minulla olisi yhtä siisti.
Trindin aluslakka on osoittatunut hyväksi ostokseksi. Kynnen pinta silottuu tasaiseksi värilakkaa varten, ja lakkaus tosiaan pysyy hyvin.

O.P.I värilakat ovat ehdottomasti kynsilakkojen kuninkaita. Laadukas lakka levittyy helposti siististi! Käytän vain yhden kerroksen. Sävynä tässä Privacy Please.
Tämän Dependin päällyslakan nappasin Kicksistä paremman puutteessa, mutta se kuivattaa lakan nopeasti, ja sen liilahtava sävy todellakin korostaa värilakan sävyä.

 L`Occitanen karitevoikäsivoide kuuluu nykyään vakkareihin. Sitä kokeiltuani muut käsirasvat kalpenivat rinnalla! Miinuksena on tietysti sen kohtuullisen arvokas hinta, mutta tuubi on toisaalta aika iso ja riittävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Related Posts with Thumbnails