perjantai 28. elokuuta 2009

Koira ja sen villapaita

Niin pieni, mutta toisaalta niin suuri! Parempaa kuvausta ei tästä melkein kolmevuotiaasta pikkuturrikasta voisi olla.
Lanka: Novita wool sävy
Puikot: 3mm
Langan määrä: 1 kerä kumpaakin väriä
Mitat: koko xs-s
Toista näin hyvää mallia saa etsiä. (Tarkoitan tällä siis neulemallia. Kyseisellä valokuvamallilla on joskus vaikeuksia keskittyä kuvaukseen!) Malli oli varsin helposti neulottava ja lopputulos on hyvin istuva, mitä ei kaikista koiranvaateohjeista voi todellakaan sanoa! Yleensä kartan kaikkia neuletöitä, joissa tehdään kuvioita erivärisellä langalla, koska inhoan kerien sotkeentumista, mutta tällä kertaa ylitin itseni, eikä tekeminen ollutkaan tuskaa. Halusin paidasta varsin tyköistuvan, että se pysyisi hyvin päällä, joten päädyin tekemään välikoon, jota ei ohjeessa suoranaisesti ollut. Ohjetta oli kuitenkin varsin helppo muuntaa niin, että siitä tuli oikean kokoinen.


Tässä vielä esimerkki enemmän epäonnistuneesta kuvasadosta.
Peetu (Silence's Escaso) on soopelin värinen Silence's kennelin chihuahua, joka on varmasti meidän taloutemme energisin ja iloisin jäsen. Mikään nössökkä ei tämä koira ole, vaan useiden lajitovereidensa tavalla Peetulla on iso oma tahto ja suuri minäkuva.

4 kommenttia:

 1. Tää on niiin sievä pusero :) Peetukin näyttää ihan tyytyväiseltä uusi paita päällä :) tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. yläkuvassa peetu on tosi onnistunut. villapaita hieno

  VastaaPoista
 3. Hei,

  onko sulla tolle chihun hienolle paidalle? Itselläni kanssa chihu 8 kk pirteä poika.. mun emailosoite tpsaukko@gmail.com
  Taru

  VastaaPoista

 
Related Posts with Thumbnails